
MALZEMELER:bir adet pastaban,iki paket krem santi,3 adet muz,yarim cay bardagi muzlu jole, yarim cay bardagi tuzsuz samfistik,iki su bardagi soguk sut.YAPILISI:pastabanin tek katini servis tabagina koyup islatin.ister sut ister meyva suyu neyle isterseniz islatin. 2 su bardagi soguk sutle cirptiginiz krem santinin bir kismini pastabana iyice sivayin.uzerine muz dilimlerive tuzsuz samfistik serpin.diger pastabani ayri bir yerde islatip onuda az krem santiyle sivayip digerinin ustune kapatin.kalan krem santiyi pastanin her tarafina sivayin.uzerine muz dilimlerini koyup,yarim cay bardagi joleyi yarim cay bardagindan birazfazla sicak suyla eritip biraz soguduktan sonra onuda muz dilimlerinin uzerine kasikla yedirin.eger yanlardan akarsa fazlaliklari alin.buzdolabinda 3saat kadar bekletip cikardiktan sonra afiyetle servis yapin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder